Getuigenoproep aanrijding Ommering (N242) Alkmaar

donderdag 2 februari 2017

Alkmaar - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die afgelopen zondagavond plaats vond op de N242. Op de N242 (Ommering) vond 29 januari, rond 19:30 uur, een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s; een Renault Clio en een Seat Leon.

De twee voertuigen kwamen beide vanaf de A9 en reden in de richting van Heerhugowaard. Ter hoogte van het AZ-stadion kwamen de voertuigen met elkaar in botsing.  Toen de bestuurder van de Seat de Renault wilde inhalen, ontstond een aanrijding waarbij de Renault in de slip raakte en via de berm het talud af vloog en uiteindelijk zelfs over de kop sloeg. Uiteindelijk kwam het voertuig naast de oprit van de Smaragdweg in de berm tot stilstand. De bestuurder van de Seat wist zijn voertuig in de berm naast de N242 tot stilstand te brengen. De hevig geschrokken bestuurder van de van de weg geraakte auto werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht maar mocht na controle weer naar huis.

Getuigenoproep

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval en vraagt getuigen zich te melden. De politie heeft inmiddels enkele getuigen gesproken maar wil graag in contact komen met de bestuurder(s) die tijdens de inhaalactie achter de auto’s reden. Bent u getuige geweest van de aanrijding? Bel dan de politie in Alkmaar via tel. 0900 8844.

 

2017021116

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl