Verdachte van vier overvallen aangehouden (extra bericht)

zondag 19 april 2009

Op zondagochtend 19 april rond 11.00 uur is in zijn woning een 28-jarige man uit Alkmaar aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van vier overvallen op winkels/bedrijven de afgelopen weken.
Het gaat om de overval die op 14 april werd gepleegd bij snackbar Danny's aan de Kennemerstraatweg. De 35-jarige mede-eigenaar werd bedreigd met een mes maar raakte niet gewond. De dader ging er met een geldbedrag vandoor. Boekenwinkel Heiloo Daarnaast wordt de man verdacht van de overval op een boekenwinkel aan de Heerenweg in Heiloo. Deze winkel is op donderdag 9 april rond 17.00 uur overvallen. Een man ging de winkel binnen, bedreigde de caissi re met een steekvoorwerp en eiste de dagopbrengst uit de kassa. De vrouw gaf hem het geld af waarna hij op de fiets vertrok. In de winkel waren alleen de caissi re en een medewerkster aanwezig die op enige afstand van de kassa stond. Ze bleven ongedeerd. Kledingzaken Alkmaar De laatste twee overvallen waarvan de man wordt verdacht zijn een poging tot een overval aan de Frederik Hendriklaan op zaterdagmiddag 18 april. Ook hier bedreigde de verdachte het personeel met een mes. Omdat de medewerker alarm sloeg ging de verdachte er vandoor zonder buit. Diezelfde middag is er een overval geweest op een kledingzaak aan de Wendelaarstraat. Hier is een geldbedrag buit gemaakt. Ook van deze overval wordt de 28-jarige man verdacht. Hij is in verzekering gesteld.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl