Na Sint Maartenlied beroofd van kettingen

dinsdag 12 november 2013

Alkmaar - Een 81-jarige man werd maandagavond aan de deur van zijn woning aan de Betje Wolffstraat beroofd van zijn ketting. Rond 21.45 uur werd er aangebeld. Er stonden twee mannen van een jaar of 23 voor de deur die een Sint Maartenlied begonnen te zingen toen de bewoner opendeed.

Toen de bewoner aangaf dat zij geen snoep kregen greep n vanhen de kettingen van de bewoner. De andere manen greep de arm van de bewoner enprobeerde hem een vuistslag te geven. Deze kon de man ontwijken. Nadat de mannende kettingen hadden buitgemaakt renden zij weg in de richting van de P.Langendijkstraat. Een van de kettingen die werd gestolen betrof een alarmamulet,waarmee de man in verbinding staat met het zorgcentrum.

De daders waren twee blanke mannen van circa 23 jaar oud en 1.80lang. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben watmet deze beroving te maken kan hebben. Zij kunnen contact opnemen met de politiein Alkmaar op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl