Beelden van verdachte straatroof

donderdag 26 september 2013

Alkmaar - De politie is op zoek naar mensen die mogelijk de verdachte herkennen die op de bijgevoegde foto's staan.

Deze man wordt ervan verdacht een bejaarde Alkmaarder te hebbenberoofd, toen deze op 2 september, rond 02.00 uur 's nachts vanaf de Zeswielende brug over ging richting de Frieseweg. De bejaarde man werd door de dader hardgeduwd, waardoor hij op straat viel en zijn scootmobiel op de zijkant terechtkwam. Mensen die menen te weten wie deze verdachte is, die op bijgaande foto'ste zien is, worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Alkmaar via0900-8844.

Liever anoniem? Bel dan s.v.p. met Meld Misdaad Anoniem:0800-7000.

Onderstaand bericht werd verzonden n.a.v. de straatroof:

Getuigen laffe straatroof gezocht

Alkmaar, 2 september - Op maandagmorgen omstreeks 02.00 uur reedeen 62-jarige Alkmaarder in zijn scootmobiel over de Zeswielen in Alkmaar. Vanafde zeswielen stuurde hij de brug over richting Frieseweg. Toen hij juist de brugwas gepasseerd kreeg hij plotseling een harde duw. Het slachtoffer viel opstraat en zijn scootmobiel viel op de zijkant.

Het slachtoffer bleek geduwd te zijn door een man, die meteen dekleding van het slachtoffer doorzocht en hem zijn schoudertas afnam. De daderging er vervolgens lopend vandoor. In de gestolen tas zaten twee GSM?s, maar ookde medicijnen van het slachtoffer. De straatrover is een man met licht getintuiterlijk, met een stoppelbaard en kort kroezend haar. Hij droeg een lichtespijkerbroek en een licht shirt.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl