Zes gewonden naar ziekenhuizen na botsing

vrijdag 27 november 2009

Vanmorgen rond 08.30 uur vond op de Schagerweg, de N245, tussen de kruising met de Laan van Tata en de Nollenweg een kop-staartaanrijding plaats waarbij vier kinderen en twee volwassenen gewond raakten.
De aanrijding ontstond toen de 35-jarige bestuurster van een personenauto uit Alkmaar te laat opmerkte dat verkeer voor haar stilstond om uit te voegen in de richting van Heerhugowaard. De vrouw kwam uit de richting van Schagen en reed in de richting van Alkmaar. Ze botste met de voorzijde van haar voertuig tegen de achterkant van een stilstaande personenauto, bestuurd door een 62-jarige man uit Alkmaar. Acht ambulances Naast de vrouw in de auto zat nog een andere ongeveer 35-jarige passagiere uit Hoogkarspel. Achterin de auto zaten vier kinderen uit Alkmaar en Hoogkarspel in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. De passagiere, de bestuurster en de kinderen raakten bij de aanrijding gewond maar ze waren nog wel aanspreekbaar. De kinderen moesten door de brandweer uit hun benarde positie in de flink beschadigde auto worden bevrijd. De bestuurder in de aangereden auto raakte licht gewond en ook zijn voertuig raakte flink beschadigd. Naast de brandweer en politie, werden er acht ambulances ingezet. De slachtoffers werden naar ziekenhuizen in Hoorn en Alkmaar vervoerd voor onderzoek en behandeling. Ze hadden ondermeer nek- en rugletsel en snijwonden. De weg was tot 10.00 uur gestremd en het verkeer werd omgeleid via Sint Pancras.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl