Politie zoekt getuigen aanrijding

vrijdag 1 mei 2015

Alkmaar - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval, die dinsdagmiddag 28 april plaats vond op de Schermerweg in Alkmaar. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Omstreeks 15.35 uur reed een 52-jarige vrouw uit Alkmaar op defiets vanuit het centrum over de Friesebrug. Zij wilde de weg volgen in derichting van de Frieseweg. Vanuit dezelfde richting kwam een personenauto. Debestuurster van de auto wilde rechtsaf slaan in de richting Oudorp (NieuweSchermerweg). Bij het ingaan van de bocht botste zij tegen de fietster, diedaardoor ten val kwam. De bestuurster van de auto opende het portierraam, zeidat het niet haar schuld was en reed vervolgens door. Haar identiteit is nietbekend geworden.

Het slachtoffer liep diverse kneuzingen op en schade aan haarfiets.

De politie verzoekt de bestuurster van de auto (een klein modelpersonenauto, zwart van kleur) om zich te melden. Eventuele getuigen worden ookverzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844.

2015107401

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl