Politie zoekt getuigen aanrijding

dinsdag 31 maart 2015

Alkmaar - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat plaats vond op de N242 in Alkmaar op zondagavond. De politie zoekt met name getuigen die iets kunnen verklaren over een personenauto, die na het ongeval werd geparkeerd bij zwembad de Hoornse Vaart. De politie in Alkmaar is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Omstreeks 22.10 uur kreeg de politie melding van een ongeval opde N242. Ter plaatse bleek een 48-jarige vrouw uit Alkmaar bekneld te zitten inhaar personenauto. Nadat de vrouw uit haar auto was geholpen, werd zij voorbehandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Hier bleek zij ernstig gewond tezijn. De vrouw had ondermeer een gebroken arm en gebroken nekwervels. Zij moestworden geopereerd.

Volgens getuigen reed de vrouw over de N242 en werd zij vanachteren aangereden door vermoedelijk een Volkswagen Golf. Door de klap is deauto van het slachtoffer op de oprit van de Ommering terecht gekomen. Debestuurder van de Volkswagen reed na het ongeval door, zonder zich om hetslachtoffer te bekommeren. De identiteit van de dader werd niet bekend.

Later in de nacht, rond 02.00 uur, werd een Volkswagen metschade van een ongeval teruggevonden op het parkeerterrein van zwembad deHoornse Vaart aan de Hertog Aalbrechtweg in Alkmaar. Deze auto is daarvermoedelijk tussen 22.10 en 02.00 uur neergezet.

2015078941

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl