Ernstig verkeersongeval

woensdag 9 september 2015

Heerhugowaard - Op dinsdagmiddag raakte een 18-jarige man uit Heerhugowaard ernstig gewond bij een aanrijding op de Westerweg in zijn woonplaats. Een 40-jarige Oekraïner, werd als verdachte aangehouden.

De verdachte kwam op de fiets vanaf de Pannekeetweg, stak de N242 over en sloeg af op het fietspad, dat aan de andere zijde van de N242 lag. Over dit fietspad kwam juist het slachtoffer aangereden op een bromfiets. Hij werd plotseling geconfronteerd met de fietser die het fietspad opdraaide. De bromfietser reed tegen de fietser aan, verloor de macht over het stuur, belandde in de berm en kwam tegen een boom tot stilstand. Het slachtoffer liep ernstige verwondingen op en moest voor behandeling worden opgenomen in het Medisch Centrum Alkmaar.

De fietser verliet de plaats van het ongeval zonder dat hij zich om het slachtoffer had bekommerd of zijn gegevens had achtergelaten. Hij werd even verderop door de politie aangetroffen en aangehouden. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hij is inmiddels in verzekering gesteld.

2015218988

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl