Dodelijk verkeersongeval

donderdag 19 maart 2015

Alkmaar - Op donderdagmiddag vond er een verkeersongeval plaats op de kruising van de Nieuwe Schermerweg en de Westerstraat in Alkmaar waarbij een 80-jarige man uit Oudorp dodelijk gewond raakte.

Omstreeks 12.55 uur reed een 23-jarige Alkmaarder in eenpersonenauto over de Nieuwe Schermerweg. De auto kwam vanaf de kruisingSaturnusstraat/Edisonweg. Bij de kruising met de Westerstraat wilde hijrechtdoor rijden. Vanuit de Westerstraat kwam het slachtoffer in een booster.Hij reed de kruising op en werd hier aangereden door de personenauto. De mankwam op het wegdek terecht en liep ernstige verwondingen op. Hij werd met spoedovergebracht naar het ziekenhuis, maar overleed hier aan de gevolgen van hetongeval. Zijn scootmobiel kwam door de klap een eind verderop in een slootterecht.

De automobilist liep geen letsel op. De politie heeft zijnrijbewijs ingenomen.

De politie heeft een technisch onderzoek ingesteld. Hierbij isondermeer gekeken naar de rijtechnische staat van de voertuigen en de snelheidvan de personenauto.

2015069848

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl