Zware mishandeling

zaterdag 17 augustus 2013

Alkmaar - Op zaterdagmorgen, kort na 02.00 uur, hield de politie twee mannen aan in een caf aan de Houttil in Alkmaar op verdenking van het plegen van zware mishandeling.

Glas

Een 23-jarige man uit Castricum was met zijn vriendin en enkelevrienden in het caf. Enkele mannen uit een groepje probeerden contact te makenmet de vriendin en een andere vrouw uit het vriendengroepje. Toen de vrouwenaangaven hiervan niet gediend te zijn, werden de mannen nog opdringeriger.Uiteindelijk stapte het slachtoffer naar voren om de opdringerige lui weg teduwen.

Deze reageerden door met tafels en glaswerk naar het slachtofferte gooien. Een man kwam op het slachtoffer aflopen met een glas en duwde dit inzijn gezicht. Het slachtoffer liep hierdoor letsel op aan zijn schouder en eenoog.

De Castricummer moest, nadat hij door beveiligingspersoneel wasontzet, voor behandeling worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De gewaarschuwde politie kon ter plaatse twee mannen aanhouden.Het ging om Alkmaarders van 24 en 26 jaar oud. Beiden zijn voor verhoorovergebracht naar het politiebureau.

De politie stelt een onderzoek in naar het incident.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl