Twee verdachten aangehouden voor mishandeling

zaterdag 14 maart 2015

Alkmaar - De politie heeft op de Magdalenenstraat in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.45 uur een 21-jarige Alkmaarder en een 22-jarige Koedijker aangehouden voor mishandeling.

Volgens omstanders waren de mannen aan het vechten. Toen de politie hen wildeaanhouden keerde de 22-jarige Koedijker zich tegen de politieman en verzette hijzich tegen zijn aanhouding. Hij sloeg en trapte daarbij de politieagent.Uiteindelijk zijn beide verdachten overmeesterd en naar het politiebureaugebracht. Bij de 21-jarige Alkmaarder werden enige verdovende middelenaangetroffen, die in beslag zijn genomen. Beide verdachten zitten nog vast.

De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel.Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moetenzonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect.Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt nietgetolereerd. Dit geldt voor iedereen die bij de politie werkt: agenten,rechercheurs, medewerkers van de meldkamer, baliemedewerkers en medewerkers vanondersteunende afdelingen.

Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden op www.politie.nl

2015064957

2015064959

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl