Skeelers mishandeld

maandag 2 maart 2009

Gistermorgen rond 11.30 uur zijn op de Willem de Zwijgerlaan twee vrienden van 65 en 61 jaar uit Alkmaar, die aan het skeeleren waren, aangevallen door een 47-jarige man uit Alkmaar op een fiets. De 65-jarige man raakte daarbij licht gewond.
De vrienden waren op de rotonde met de Vondelstraat met de fietser in aanraking gekomen. Hij werd toen licht aangetikt door n van de skeelers. Er werd over en weer wat geroepen en de skeelers reden door, gevolgd door de man op de fiets. Toen hij hen had ingehaald begon hij te slaan met een ketting met daaraan een hangslot. De 61-jarige man kon de slagen ontwijken maar viel op de grond. Zijn 65-jarige vriend schoot te hulp. Hij kreeg een harde vuistslag in zijn gezicht waardoor licht letsel en een kapotte bril opliep. De beide mannen hielden de fietser vervolgens in bedwang totdat hij werd overgenomen door de politie. De verdachte is zondagavond in verzekering gesteld. Justitie beslist of hij maandagmiddag wordt heengezonden of niet. Tegen hem wordt in ieder geval door de politie proces-verbaal opgemaakt wegens poging tot zware mishandeling.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl