Politie zoekt getuigen mishandeling

dinsdag 29 maart 2016

Alkmaar - De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling die plaatsvond op zondagmorgen op de Bergerweg in Alkmaar.

Omstreeks 00.10 uur verliet een 38-jarige man uit Egmond aan den Hoef, na een avondje stappen, een eettentje aan de Bergerweg. Even later kwam een bekende van het slachtoffer naar buiten rennen, met in zijn kielzog een vijftal personen, die hem inhaalden en mishandelden. Het slachtoffer liep op de vechtpartij af en wilde tussenbeide komen. Hij kreeg klappen en stompen, maar deelde deze ook uit. Op een gegeven moment werd hij zo hard geslagen dat hij op de grond viel. Hier werd het slachtoffer tegen zijn lijf en hoofd geschopt, met als gevolg dat hij ernstig hoofdletsel opliep. Het slachtoffer moest worden overgebracht naar de intensive care van het Medisch Centrum Alkmaar.

Na de mishandeling liepen de vijf daders weg.

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. De politie in Alkmaar is bereikbaar via tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000 (Meld misdaad anoniem).

2016067893

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl