Gewonden bij mishandeling

vrijdag 8 mei 2015

Alkmaar - Op donderdagavond raakte twee mannen gewond bij een mishandeling op de Sint Sebastiaanstraat in Alkmaar.

Omstreeks 23.00 uur liepen een 27-jarige man uit Goes en een22-jarige man uit Yerseke met twee vrienden via de Sint Sebastiaanstraat in derichting van de Kanaalkade. Over de Kanaalkade kwam met hoge snelheid eenpersonenauto aanrijden. De bestuurder sloeg af de Sint Sebastiaanstraat op. Doorde snelheid van de auto hadden de vier mannen geen tijd om opzij te stappen. Debestuurder van de auto stopte, waarna er drie personen uit de auto stapten. Tweevan hen liepen op de mannen af. De man uit Yerseke kreeg een kopstoot, maar liepgeen ernstig letsel op. De man uit Goes werd ook mishandeld. Hij was korte tijdbuiten bewustzijn en werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Na de mishandeling stapten de mannen weer in de auto en redenmet hoge snelheid weg.

De politie is op zoek naar personen die getuige zijn geweest vande mishandeling. De daders zijn drie blanke mannen, waarvan er een gekleed gingin een vestje van de Hells Angels. Getuigen worden verzocht contact op te nemenmet de politie in Alkmaar op tel.nr. 0900-8844. Belt u liever anoniem, bel danMeld Misdaad Anoniem op tel.nr. 0800-7000.

2015112963

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl