Man rijdt in op vrouw

vrijdag 25 december 2015

Alkmaar - Op vrijdagmorgen hield de politie een 19-jarige man uit Sint Maarten aan die ervan wordt verdacht met zijn auto ingereden te hebben op een vrouw op de Kanaalkade in Alkmaar.

Omstreeks 00.50 uur kreeg de politie melding dat een vrouw zou zijn aangereden door een auto. De auto was volgens getuigen opzettelijk achteruit tegen de vrouw aangereden. Na het incident was de auto weggereden zonder dat de identiteit van de bestuurder bekend was geworden. Een ambulance kwam ter plaatse om de vrouw te onderzoeken. De bemanning adviseerde de vrouw om naar het ziekenhuis te gaan voor behandeling van haar verwondingen. Zij weigerde echter mee te gaan.

 

De politie stelde een onderzoek in naar de weggereden auto. Deze werd onder Warmenhuizen aangetroffen. Uit de auto kwam een sterke hennepgeur. De bestuurder verklaarde dat deze afkomstig was van twee passagiers. Om te controleren of de bestuurder ook geblowd had, werd bloed van hem afgenomen. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van drugs. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De politie nam zijn auto in beslag.

 

2015306414

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl