Brandstofdieven aangehouden

maandag 2 februari 2015

Alkmaar - De politie hield in de nacht van zondag op maandag twee verdachten van 18 en 35 jaar uit respectievelijk Alkmaar en Heiloo aan op verdenking van brandstofdiefstal en poging zware mishandeling.

Een getuige zag twee mannen zich verdacht gedragen op deFrieseweg. Ze zaten op een scooter en hadden een gieter bij zich. Ter plaatsegaven agenten de bestuurder van de scooter een stopteken. De bestuurder gaf hiergeen gehoor aan en ging er vandoor. Ze reden een doodlopende weg in. Doordat deagenten de scooter een zetje gaven, konden ze de bijrijder aanhouden. Een andereagent wilde de bestuurder aanhouden maar die reed op deze agent in en gaat ervandoor op de scooter. De agent kon nog net optijd voorkomen dat hij werdaangereden. De verdachte ging later te voet verder en belandde in een sloot waarhij werd aangehouden. In de gieter bleek brandstof te zitten. De bestuurder wasin het bezit van inbrekerswerktuig en een mes. Deze zijn in beslag genomen. Descooter bleek van diefstal afkomstig. Het tweetal zit vast.

2015028365/2015028399

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl