Zomer op het Plein: Rabo Juniorplein | Zomer op het Plein

datum: zondag 2 juli 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Zomer op het Plein  Rabo Juniorplein | Zomer op het Plein

Rabo Juniorplein is een hele middag met voorstellingen voor kinderen van 3 tot 10 jaar! Kijk hieronder voor het programma.

Duda Paiva - 'Break a Legend'
‘Break a Legend’ serveert een opvallende selectie van acts waar de mix van dans en poppen bloed laat stromen door schuimrubberen aderen. Gedragen op een vleugje mythen en legenden, ontketenen de poppen het beest in de dansers en zetten het leven van het publiek naar hun hand.

Teatro Pavana - 'Colors'
Artiesten gehuld in prachtige kostuums, met de meest uitbundige kleuren, vormen de act ‘Colors’. Als deze vrouwelijke schepsels gaan bewegen, dansen hun gewaden mee. Een zee van kleur draait en golft spectaculair langs de toeschouwers heen en lijkt één organisch geheel te worden. In de verschillende acts ziet men allerlei theaterdisciplines verenigd: steltlopers, acrobaten, muzikanten en dansers brengen de meest prachtige en fantastische creaties tot leven.

Casier & Dies - 'Moes'
Op de vloer een appelboom en 3 kastjes. De kastjes herbergen levendig keukengerei en gekke machines. Zij spelen het verhaal van appels tot Moes.
Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie voor 2 tot 6 jarigen. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan. Terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert.Een fijne voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses. Waarschuwing: na het zien van Moes kan het zijn dat uw keukengerei thuis tot leven komt…

Steven Luca - 'François Blanc'
François Blanc, geïnspireerd op de Franse boulevardschilders, is een zeer opvallende verschijning. Hij spreekt een vreemd Frans dialect en trekt meer aandacht dan zijn werk. François Blanc is ontroerend, spannend, lief en gemeen. Een pareltje en een rustmoment in de drukte van alledag.

Maya Link - 'Maya zingt de wereld rond'
Maya is nieuwsgierig naar de wereld en de mensen die daar in leven. We zijn allemaal op dezelfde planeet geboren, maar toch is iedereen anders. Maya gaat met jou op wereldreis en zo ontdekken we in deze muziektheatervoorstelling vol samba, jazz, flamenco en pop van alles over het leven. Maya zingt, danst en trommelt er op los en dat doet ze niet alleen, ze neemt haar muzikale troubadours mee.

Oddlings - 'Mannekino'
Oddlings maakt en speelt acrobatische acts, waarin het verhaal door de trucs wordt ondersteund.’Mannekino’ is het komische en verrassende relaas van een etaleur en een etalage-pop. In de etalage van zijn retro-kledingwinkel heeft Marvin zijn handen vol aan zijn etalage-pop Moon. Een bijzonder model pop, waar meer leven in blijkt te zitten dan je zou denken...

Pieter Tiddens - 'De Snakkar'
Marie en Peer hebben een Snakbar. Dat geeft ze zoveel plezier, dat ze eigenlijk niet op vakantie willen. Maar verandering van spijs doet eten, dus verruilen ze de Snakbar voor de Snakkar en trekken ze er op uit. Zo genieten ze van de vrijheid en dromen samen grote dromen. Niet alles gaat goed, maar gelukkig hebben Marie en Peer meer in huis dan kroketten. De gasten worden getrakteerd op zang en dans en iedereen mag meedoen.

Programma
13:00 Duda Paiva
13:00 Teatro Pavana
13:30 Casier & Dies
13:30 Steven Luca
14:00 Maya Link
14:15 Steven Luca
14:30 Oddlings
14:30 Pieter Tiddens
14:45 Casier & Dies
15:00 Maya Link
15:00 Steven Luca
15:30 Pieter Tiddens
16:00 Casier & Dies
16:00 Steven Luca

bron: https://www.facebook.com/events/346130375803119/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl