Zomer op het Plein: Maartje & Kine / Herman in een bakje | Zomer op het Plein

datum: zaterdag 15 juli 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Zomer op het Plein  Maartje  Kine  Herman in een bakje | Zomer op het Plein

Hermak in een bakje Geitenkwark
De vier heren van Herman in een bakje Geitenkwark brengen fysiek theater en “a - cappellazang die klinkt als een klok” (Het Parool). Heel af en toe ontdek je iets wat er daarvoor nog niet was. Iets waarvan iedereen die het ziet, voelt dat het nieuw is. De eerste voorstelling van Herman in een bakje Geitenkwark was hier een lichtend voorbeeld van en nu zijn ze terug... met meer van hetzelfde! Als u geen idee heeft waar dit over gaat, des te beter. Wees de Christoffel Columbus van theaterland en ontdek het tweede programma van Herman in een bakje Geitenkwark als eerste.

Reis af naar het Canadaplein en beleef een avond die de verwachtingen van zelfs de meest doorgewinterde ontdekkingsreizigers zal overtreffen. Humor? Check. Muziek? Check. Avontuur? Dubbelcheck. Bizons? Dat zou zomaar eens kunnen…

Maartje & Kine
Maartje & Kine maken muzikale comedy. Hun stijl is een combinatie van klassiek en modern, altijd met een verfrissende blik op de actualiteit. Middels hun ontwapenende aanwezigheid op het podium brengt dit unieke en muzikale duo op een eigentijdse manier het oude cabaret terug in het theater. Daarbij maken ze gebruik van 11 verschillende muziekinstrumenten: viool, accordeon, ukelele, banjo, basbalalaika, piano, autoharp, melodica, mondharmonica, klokkenspel en kazoo.

De Nederlandse Maartje de Boer en Noorse Kine Handlykken ontmoetten elkaar in de gangen van het conservatorium. Met hun eerste cabaretprogramma schopten ze het meteen tot de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2010 en de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Ze waren de afgelopen jaren in de theaters te zien met hun programma's 'Vreemd Folk' en 'De Goldberg machine'. Volgend theaterseizoen zijn ze in De Vest te zien met hun nieuwe voorstelling: 'Vibrato!'.

bron: https://www.facebook.com/events/301516590290211/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl