Zomer op het Plein: Blaudzun / Erik Ankoné | Zomer op het Plein

datum: zondag 6 augustus 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Zomer op het Plein  Blaudzun  Erik Ankoné | Zomer op het Plein

Blaudzun
De opvallende verschijning van singer-songwriter Blaudzun is niet meer weg te denken uit het muzieklandschap sinds zijn doorbraak in 2012 met Heavy Flowers. Tweeënhalf jaar na het succesvolle album Promises Of No Man's Land brengt Blaudzun zijn vijfde studioalbum Jupiter in drie delen uit. De delen worden in verschillende periodes en studio's opgenomen. Afgelopen oktober kwam Jupiter Part I uit, dat door Rolling Stone Duitsland 'een oprecht krachtig muzikaal statement' werd genoemd. De muziek van deel twee van het muzikale drieluik ‘Jupiter’ is vrolijk en lichter dan op zijn eerdere albums. Een spetterende afsluiting van de 17e editie van Zomer op het Plein, waarbij gedanst mag worden!

Erik Ankoné & the Gone Wrong Kings
Erik Ankoné is een bevlogen performer die zijn hart in elk lied stort. Zijn blues en folk liedjes bouwen op de tradities van simpelheid en eenvoud van de blues en de verhalendheid van folkmuziek. Zijn repertoire bestaat deels uit eigen werk, deels uit traditionals die uiteraard in een eigen jas zijn gestoken. Tussen de nummers door vertelt hij graag de mooie verhalen die achter de muziek schuil gaan. Erik is volledig autodidact en zingt al sinds jongs af aan in een bluesband. Later is hij solo gaan optreden en is toen met zijn kleine repertoire een paar maanden door de Verenigde Staten gaan reizen. Door overal op te treden en veel met lokale muzikanten te spelen is dat repetoire gegroeid tot wat het nu is.

bron: https://www.facebook.com/events/228181737677127/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl