Winterfair Alkmaar 2017 | Oude Stad Alkmaar

datum: zondag 10 december 2017

Winterfair Alkmaar 2017 | Oude Stad Alkmaar

Zet zondag 10 december 2017 alvast in je agenda! Dan vindt de 4e editie van de Winterfair plaats in de Oude Stad, de Mient en op het Waagplein in Alkmaar.

De Oude stad wordt dan weer gedompeld zijn in een wintersfeer. De ruim 80 winkeliers hebben de deuren weer geopend en voelen zijn tevens met een kraam vertegenwoordigd. Aangevuld met een tal van 'externe' standhouders met mooie, creatieve, lekkere en bijzondere producten. Dit is weer een mooi moment om inkopen te doen voor de feestdagen.

Om de wintersfeer te vergroten, is er uiteraard weer volop muziek en verrassend entertainment, een levende kerststal en mooie decoraties. Dit jaar zal er ook weer een heuse kidsarea op het Waagplein aanwezig zijn. JOL Bergerhof is weer van de partij om de kinderen te vermaken.

De horecagelegenheden zullen ook weer deelnemen aan het evenement.

De voorgaande edities zijn bezocht door zo'n 15.000 bezoekers. Het was meer dan geweldig!

Ben jij een standhouder met een mooi, origineel en creatief product, dan zien wij je graag op de Winterfair 2017 terug. Mocht je interesse hebben in deelname, dan kun je voor informatie terecht op: https://www.oudestadalkmaar.nl/c-3377997/deelname of mail naar winterfairalkmaar@gmail.com

bron: https://www.facebook.com/events/210006626182911/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl