Voorjaars Bars class | BAAI

datum: vrijdag 23 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Voorjaars Bars class | BAAI

Voorjaars Bars class - Bloemenveld

Lieve jij,
Ik hou van kleuren en ik hou van bloemen. Ik dacht altijd dat ik een saai, kleurloos boeketje was. Echter, langzaam maar zeker kwam ik er achter dat ik me diep van binnen voelde als een prachtig, geurend en kleurig bloemenveld. Naar buiten toe kon ik dat nog niet uitstralen, door allerlei beperkende overtuigingen, door van alles dat ik als mijn waarheid had aangenomen, door van alles te ver- of beoordelen, door conclusies te trekken over situaties en zo al meteen de deur dicht te doen of te houden.

Access Bars heeft mij enorm geholpen (en nog) om hiervan los te komen, om al die beperkingen stukje bij beetje te ontcreeren en vernietigen! Hierdoor wordt mijn diepste Zelf, dat prachtige veldboeket, steeds meer voelbaar en zichtbaar, ook voor de buitenwereld.
Ik geniet meer en meer, heb meer eigenwaarde, meer zelfvertrouwen, leef meer en meer mijn eigen waarheid! Mijn waarheid is om geurig, kleurig, stralend en sprankelend te LEVEN. Wi jij dat ook? Dat kan! Meld je aan!

Access Bars is een 1 daagse opleiding, waarbij je leert dat er een simpele en doeltreffende manier is om met meer gemak, blijheid en ruimte te leven.
Je leert over de 32 punten, oftwel bars, die zich op je hoofd bevinden. Wanneer je deze punten licht aanraakt wordt alles gereset wat jou niet meer dient, alles wat er daardoor voor zorgt dat jij niet vrij en blij JOUW leven kunt leven. Alles wat jou beperkt, gedachten, emoties, (ver)oordelen, conclusies, enz. wordt ontladen en kan zo verschuiven en uit jouw systeem en leven verdwijnen.

Deze dag geef je 2 behandelingen en ontvang je 2 behandelingen. Hoe mooi en lekker is dat?
Je ontvangt een manual met alle benodigde informatie en 2 headcarts met de 32 punten.
Je krijgt andere tools van Access Consciousness.
Je krijgt allerlei lekkers, water en thee.
Je ontvangt aan het eind van de dag een certificaat.
Je bent na deze dag Bars practitioner en mag (betaald of onbetaald) Bars behandelingen geven.
Je kunt met andere Bars practitioners uitwisselen.

Waar: centrum BAAI, Deimoslaan 5, Heerhugowaard
Tijd: 9.30 uur - 17.30 uur
Kosten: € 270,- (is een standaardprijs, bij herhaling halve prijs, kinderen gratis, 16 en 17 jarigen halve prijzan van volwassen bedragen)

Lijkt dit je wel wat, maar kun je niet op deze dag?
Zondag 9 juli en zaterdag 22 juli zijn de volgende classes.
En anders......neem contact met mij op, dan organiseren we een dag (desnoods bij jou thuis), met minimaal 2 personen op een dag die jou/jullie uitkomt.
Tel 06 38 00 46 80
http://www.healingpraktijkdester.nl
healingpraktijkdester11@gmail.com

Hoe kan het nog beter dan dit?

Een bloemige knuf, Christi

bron: https://www.facebook.com/events/683877505133405/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl