Speed Pedelec Experience by Kroone Liefting and Stromer | Rijwielhandel Kroone Liefting

datum: vrijdag 23 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Speed Pedelec Experience by Kroone Liefting and Stromer | Rijwielhandel Kroone Liefting

Op vrijdag 23 juni kunt u de Speed Pedelec, dé e-bike van Stromer, samen met de specialisten van Kroone Liefting en Stromer ervaren, testen, en alle ins en outs over deze spectaculaire fiets te weten komen.

Tijdens een prachtige testrit door de omgeving van Limmen, Heiloo en Egmond ontdekt u de mooiste paden. Wij leggen u tijdens de rit uit waar de speed pedelec, die een maximale snelheid van 45 km per uur kan halen, vanaf 1 juli is toegestaan om te rijden. We geven diverse veiligheidsinstructies en advies over de speciale helmen. Ook zoomen we in op de kracht van de fiets, de mogelijkheden, de bediening en de motor varianten. En passant kunt u uw ervaring en interesse delen met andere geïnteresseerde!

Wij bieden twee test gelegenheden aan. Eén in de middag van 14.30 tot ca. 17.00 uur en één in de vroege avond van 18.30 tot ca. 21.00 uur.

Meld je nu aan! Stuur een e-mail naar winkel@krooneliefting.nl of stuur een berichtje via Facebook. Geef bij uw aanmelding uw voorkeur voor de middag- of avondrit door.

Meld u snel aan want het aantal testfietsen is gelimiteerd en vol is vol!

bron: https://www.facebook.com/events/181946632336201/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl