Lezing de verborgen tijd door Johannes Bloemsma | BAAI

datum: zaterdag 7 oktober 2017

Lezing de verborgen tijd door Johannes Bloemsma | BAAI

Tijdens deze fascinerende lezing word je aan de hand van de I Tjing, het Chinese Boek der Veranderingen, naar de diepten van de tijd meegenomen.

Je leert haar kennen als een soort energieveld waarin jouw gehele levensloop ligt verankerd. Wie de principes van de tijd kent, heeft de gouden sleutel in handen om zijn toekomst, verleden en heden te begrijpen en daardoor voorbereid te zijn op het onverwachte of wat wij doorgaans ‘het toeval’ noemen.

Niets is zonder reden zul je tijdens deze lezing ontdekken – alles wat in jouw leven is gebeurd en nog staat te gebeuren draagt zin – en het begrijpen van deze zin maakt dat je boven jezelf kan uitstijgen.

Kortom: Leer meester te worden over je eigen toekomst!

Achtergrond spreker:
Johannes Bloemsma (1980) is een bevlogen spreker, consulent en docent. Hij heeft Culturele Wetenschappen, Feng Shui en Nine Star Ki-astrologie gestudeerd. Hij heeft samengewerkt met Han Boering, een grote autoriteit op het gebied van de I Tjing. Sinds het ontwikkelen van het Nourishing Destiny-Model (een authentieke integratie van Nine Star Ki en I Tjing-methoden waarmee bijvoorbeeld zeer accurate toekomstvoorspellingen kunnen worden gedaan) geeft hij internationaal consulten en cursussen aan zowel particulieren als organisaties. » http://www.nourishingdestiny.nl
Deelname € 15,-

bron: https://www.facebook.com/events/1749549388705970/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl