Gulper (debuutalbum presentatie) + Komatsu - Victorie Alkmaar | Podium Victorie

datum: zaterdag 7 oktober 2017

Gulper debuutalbum presentatie + Komatsu - Victorie Alkmaar | Podium Victorie

Foto: Rick Akkerman

De psychedelische grooverockband Gulper uit Alkmaar presenteert zijn debuutalbum in Victorie. Komatsu uit Eindhoven verzorgt de support!

De grungy en melancholische seventiessound van de Alkmaarse band Gulper is doordrenkt van moddervette stonerriffs en zware bluesakkoorden. De solide ritmesectie vormt het fundament voor de wall of sound van de screaming spacefuzzguitars en haunting vocals. Het debuut van Gulper is eind vorig jaar opgenomen en geproduceerd door Peter van Elderen (Peter Pan Speedrock) en Guido Bruin (del-Toros). Het resultaat is een seventies-feel conceptalbum dat doordrenkt is van moddervette stoner riffs, spacefuzz guitars, en de hauting female vocals van zangeres Alexandra.

Gulper bestaat uit Niels Hoogers (gitaar), Robert Edsen (bas), Kerin van der Meulen (gitaar), Alexandra Vierkant (zang) en Tom Meijer (drums). Als je van Monster Magnet, Black Sabbath, Queens of the Stone Age en ZZ-top houdt dan mag je deze double bill absoluut niet missen!
Komatsu verzorgt de support. De band uit Eindhoven wordt geprezen om zijn live-optredens, met de bekende mix van sludge, stonerrock en metal. De band wordt geprezen om zijn live-optredens, met de bekende mix van sludge, stonerrock en metal. Komatsu werd in 2010 opgericht en is de afgelopen zes jaar sterk gegroeid en heeft opgetreden in het voorprogramma van bands als Truckfighters, Orange Goblin, Red Fang en Clutch. Maar dat is niet alles: er wordt veel over de grenzen gespeeld door de band en staat een enorme tournee door Zuid-Amerika gepland. Tweede album Recipe For Murder One werd in het najaar van 2016 uitgebracht en ontving louter lovende kritieken van de nationale en internationale muziekpers.

bron: https://www.facebook.com/events/213405975830853/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl