De Psychische Veranderingen 25 juni Alkmaar | Heerhugowaard

datum: zondag 25 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
De Psychische Veranderingen 25 juni Alkmaar | Heerhugowaard

Biologika Training - De Psychische Veranderingen
Stemmingsstoornissen en geestesziektes
- de achtergronden van de meest voorkomende symptomen -

Wist je dat zelfs onze psychische veranderingen slechts met 1 doel ontstaan? Namelijk om ons langer te laten overleven...!
De biologische natuurwetten hebben, naast de kijk op de lichamelijke veranderingen, ook een andere kijk op onze geestelijke, psychische gezondheid. Verschillende psychische veranderingen (stoornissen) komen aan bod zoals dwangmatig beledigen, asociaal gedrag, ambivalent gedrag, waardeoordeel stoornissen, paranoïde, manisch- en depressief gedrag, autisme, anorexia, bulimia, infantilisme en narcisme. Deze dag geeft een kijkje in de wereld van de psychische veranderingen en geeft inzicht in WAAROM en HOE deze veranderingen ontstaan.

Tijdens de training zullen vele momenten van herkenning plaatsvinden, er zullen vele kwartjes vallen. Je kunt met het geleerde jezelf beter begrijpen maar ook wordt het eenvoudiger om het gedrag van anderen te accepteren en te laten voor wat het is. De strijd tegen 'onhandelbaar' en 'onbegrijpelijk' gedrag kan plaats maken voor begrip, acceptatie en innerlijke rust, het mooiste cadeau aan jezelf en je geliefden.

Aankomende data van deze training:
Alkmaar - 25 juni
Baarn - 3 september

Meer informatie vind je hier:
https://www.biologikanederland.nl/psychischeveranderingen-biologika-training/

#biologikanl #biologikanederland #psychischeveranderingenzijnoverlevingsmechanismen

bron: https://www.facebook.com/events/1338988826148424/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl