Call It Off - Victorie Alkmaar | Podium Victorie

datum: vrijdag 3 november 2017

Call It Off - Victorie Alkmaar | Podium Victorie

Voorverkoop start op vrijdag 26 mei om 10:00!

Sinds de release van hun eerste single Do It All Again in 2013 hebben fakkeldragers van de Nederlandse poppunk Call It Off een momentum gecreeƫrd dat onbreekbaar lijkt te zijn. In enkele jaren tourde de band door Europa en China, kregen airplay op zowel nationale als internationale radio, en verzamelden meer dan een miljoen streams op YouTube en Spotify. Met twee goed ontvangen EPs op zak speelde Call It Off talloze shows, inclusief Paaspop en Groezrock en openden ze voor poppunk legendes als New Found Glory, The Story So Far, The Wonder Years en Panic! At The Disco.

Na het tekenen van een contract met Sony Music Entertainment verscheen de single Abandoned, ondersteund met de bands eerste Nederlandse headline tour. In januari 2017 verscheen het succesvolle nieuwe album Abandoned, met daarop de gelijknamige single, Scream Your Heart Out en Witness. Sindsdien is de band een graag geziene gast op zowel televisie als radio - en is Call It Off bezig met een uitgebreide festivaltour door Nederland.

Met een nieuwe net aangekondigde Nederlandse headline tour in november en december laat Call It Off zien dat ze niet van plan zijn het rustig aan te doen.

bron: https://www.facebook.com/events/1529915510415641/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schoorl | 112 alarmeringen Schoorl | Goedkoop Tanken in Schoorl | Supermarkten in Schoorl | Weerbericht Schoorl